Αγιασμός Εκπαιδευτικής Χρονιάς 2019-2020

Αρχική / νέα / αγιασμός-εκπαιδευτικής-χρονιάς-2019-2020
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος, 2019

Ο καθιερωμένος αγιασμός  για την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Το «παρών» τους στην φετινή τελετή έδωσε ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας, κος Γεώργιος Χατζιδάκης, ο κος Απόστολος Στασινόπουλος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Εξυπηρέτησης Δήμου Ηλιούπολης, ο κος Ιωάννης Πούλος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης, η κα Χοστικίδη Ελεάννα- Σύμβουλος στα θέματα Αναπηρίας Δήμου Ηλιούπολης , ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο κος Κωστής Παπαδόπουλος- Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης & επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ο κος Θεόδωρος Κόκορας -  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.  

Ο πρόεδρος του Κέντρου μας κος  Νικόλαος Ανυφαντής, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ μετέφεραν το μήνυμα πως για ακόμα μια χρονιά ο Φορέας μας θα συνεχίσει να υπηρετεί πιστά το έργο του στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του!

Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους!

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές