Διευρύνουμε τους ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή με την μουσική για 2η χρονιά!

Αρχική / νέα / διευρύνουμε-τους-ορίζοντεςκερδίζουμε-την-ζωή-με-την-μουσική-για-2η-χρονιά
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 7 Νοέμβριος, 2018

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή με την μουσική για 2η χρονιά!!!

Την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου  2018  , το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το «DJ Survival», τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν την 1η εκπαιδευτική συνάντηση για τη φετινή χρονιά, στις όμορφες εγκαταστάσεις της σχολής τους  , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της Dino MFU, John Rous, John Plav & πολλούς άλλους νέους συνεργάτες.

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού οι εκπαιδευόμενοι ανυπομονούσαν για την έναρξη των μαθημάτων! Έτσι μετά από καιρό, είχαν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας διαφορετικής τάξης, να απολαύσουν και να νιώσουν την εξέχουσα οπτικοακουστική διαφορετικότητα αυτής της ξεχωριστής «μαθητικής» αίθουσας! Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της ακουστικής, συνοδεία της εικόνας με τις κάμερες και τους ίδιους στα monitor δημιουργεί ένα «ταξίδι» που διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

 Για ακόμα μια φορά το «DJ Survival» μας έκανε να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και μέσα από την μουσική να ονειρευτούμε και να ξεχαστούμε από αυτά που μας προβληματίζουν! Κάθε επίσκεψη είναι πραγματικά για τους νέους μας μια ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τον εαυτό τους. Το συναίσθημα που νιώθουν οι είναι πραγματικά μοναδικό, καθώς πια το χώρο που πραγματοποιούνται τα μαθήματα τον αισθάνονται σαν το σπίτι τους και τους καθηγητές της σχολής σαν δικούς τους ανθρώπους.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση και υπάγεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικοποίησης του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την κοινωνική ένταξη και τη συμμετοχή των ωφελούμενων σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένα μοναδικό μέσο που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά το «DJ Survival» και τους καθηγητές του,  για την δοτικότητα τους και την διάθεση τους να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές!

Καλή μας εκπαιδευτική χρονιά!

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές