Νικητής του "Τουρνουά Μπάσκετ 2018" το Κ.Ε..Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"

Αρχική / νέα / δράσεις / νικητής-του-τουρνουά-μπάσκετ-2018-το-κεεπεα-ορίζοντες
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος, 2018

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», διοργάνωσε επιτυχώς «Τουρνουά μπάσκετ»  μεταξύ πέντε φορέων ειδικής αγωγής.

Οι αγώνες είχαν την μορφή Unified, και διεξήχθησαν στο πρώτο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου) την Παρασκευή 19/1/2018.

Η επιτυχία των προηγούμενων ετών είχε σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή περισσότερων φορέων την φετινή χρονιά που πιστοί στο ραντεβού τους αγωνίστηκαν από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα ο “Ερμής”, η “Παναγία η Ευαγγελίστρια”, η  “Ε.Ψ.Υ.Μ.Ε.”, η “Ελπίδα” και το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες συμμετείχαν με επτά αθλητές έκαστος  και συνοδεύτηκαν από τους συνεκπαιδευόμενούς τους. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες” ήταν παρόντες.

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανακηρύχθηκε νικήτρια ομάδα αντιμετωπίζοντας στον τελικό την Ε.Ψ.Υ.Μ.Ε , επικρατώντας με 20-16. Το έπαθλο ήταν μια επαγγελματική μπάλα μπάσκετ.

Ελπίζουμε σε μια ακόμα επιτυχή διοργάνωση με πολύ κέφι και αθλητικό πνεύμα και ευχαριστούμε θερμά το δήμο Ηλιούπολης για την παραχώρηση του γηπέδου και την πολύπλευρη βοήθεια που μας έχει δώσει στα όσα χρόνια συνεργαζόμαστε.

Το όραμα της διοργάνωσης που έγινε θεσμός είναι να μπορεί να προσφέρει την ίδια αθλητική και ψυχαγωγική ποιότητα με στόχο την δια βίου άθληση.

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές