Πασχαλινό Bazaar K.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 2018

Αρχική / νέα / δράσεις / πασχαλινό-bazaar-kεεπεα-ορίζοντες-2018
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 3 Απρίλιος, 2018

Δελτίο Τύπου

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Bazaar του K.E.E.Π.Ε.Α «Ορίζοντες» για μια ακόμη χρονιά, στο Αthens Metro Mall στη 1 & 2  Απριλίου 2017.

Πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες και όχι μόνο από τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου στόλιζαν τους πάγκους,  ενώ εξέχουσα σημασία ανάμεσα στα εκθέματα κατείχε το επετειακό βραχιολάκι που δημιουργήθηκε για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, με στόχο τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και στελέχωσή του, καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σκορπίζοντας χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους.

Το «παρών»  τους έδωσαν πολλοί φίλοι, συμπολίτες καθώς και πρόσωπα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, , στο Bazaar  παρευρέθηκαν οι: Γιάννης Σπαλιάρας, Πέτρος Λαγούτης,  Δημήτρης Παπανώτας, Ελένη Τσολάκη, και Δημήτρης Αλεξάνδρου.  Τον Δήμο Ηλιούπολης εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» κος. Κωστής Παπαδόπουλος. Όπως πάντα παρόντες ήταν όλα τα μέλη του Δ.Σ του Κέντρου μας.

Λίγα λόγια για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες":
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Όραμά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αξιοπρεπής διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους που απευθύνεται το Κέντρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", κα.  Ιωάννα Πατσαβού , τηλ : 210.97.66.144

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές