ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.ΕΠ.Ε.Α. "Ορίζοντες"

Αρχική / νέα / δράσεις / το-σωμα-ελληνικου-οδηγισμου-στο-κεεπεα-ορίζοντες
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 12 Απρίλιος, 2018

                                                                                                                    

Στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. « Ορίζοντες», στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού» έχουμε την τιμή και τη χαρά να λειτουργεί πάνω από 6,5 χρόνια μία Ομάδα Οδηγών στην οποία συμμετέχουν 26 εκπαιδευόμενοι του φορέα μας. Όλο αυτό το διάστημα,  έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες δράσεις πλημμυρίζοντας τους νέους μας με χαρά, ζωντάνια και δημιουργικότητα. Η συναντήσεις λαμβάνουν χώρα, στο Κέντρο μας κάθε Πέμπτη 10.30πμ με 12πμ. Aρχηγός σε αυτό είναι η κα Μαίρη Μπότση με άλλα τέσσερα Στελέχη, οι κυρίες Κορνηλία Σπαντιδάκη, Ελένη Χάλα, Χαρά Παπαγεωργίου και Σοφία Θειάδου.

Ο Οδηγισμός είναι μία παγκόσμια, εθελοντική, αυτόνομη, ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους. Σκοπός του Οδηγισμού είναι να συμβάλλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών και των νέων, ώστε να εξελιχθούν σε υπεύθυνους και συνειδητοποιημένους ενεργούς πολίτες.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1932, έχει ενεργή παρουσία σε 100 πόλεις στην Ελλάδα, είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Οδηγών, που δραστηριοποιείται σε 150 χώρες στον κόσμο.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού εξελίσσεται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής ως μία δυναμική και πρωτοποριακή κίνηση ανάπτυξης και πολιτισμού στον τόπο μας. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ,μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλ.: 2103235794,2103236548.Fax :2103235526, e-mail : seo@seo.gr, ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: www.seo.gr

Εύχομαστε αυτή η πολυετής και άριστη συνεργασία να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα!

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές