Η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"

Αρχική / νέα / η-υφυπουργός-εργασίας-δόμνα-μιχαηλίδου-στο-κεεπεα-ορίζοντες
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 2 Ιούνιος, 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Υφυπουργό Εργασίας & αρμόδια για θέματα Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να συναντήσουμε εχθές Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 στο Κέντρο μας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί μετά την άρση των μέτρων, που είχαν ληφθεί, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορωνοιου.

Το  Υπουργείο Εργασίας, από το οποίο εποπτεύεται και ο Φορέας μας,  σε συνεργασία με την Επιτροπή Οργανισμού Δημόσιας Υγειας (ΕΟΔΥ) , δημιούργησαν με την πρέπουσα ευαισθησία & υπευθυνότητα τις κατάλληλες προδιαγραφές επαναλειτουργίας των πλαισίων για Άτομα με Αναπηρία με αποτέλεσμα να επιστρέψουν και οι ωφελούμενοι αυτών των δομών στην κανονικότητα!

Οι παρευρισκόμενοι:  Η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Δήμαρχος του Δήμου Ηλιούπολης Γεώργιος Χατζιδάκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης -κος Ιωάννης Πούλος , ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΑ.με.Α – κος Ιωάννης Μοσχολιός, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» - κος Νικόλαος Ανυφαντής.

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές