Καλοκαιρινή γιορτή Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 2019

Αρχική / νέα / καλοκαιρινή-γιορτή-κεεπεα-ορίζοντες-2019
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 28 Ιούνιος, 2019

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» στο πλαίσιο της ετήσιας παράδοσης, παρουσίασε το αξιόλογο έργο μιας ολόκληρης χρονιάς. Πιστοί και στο φετινό ραντεβού μας , η καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/06/2019 και ώρα 07:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Κέντρου μας. Η εκδήλωση μας ήταν αφιερωμένη στην δεκαετία του 1990 και περιλάμβανε πολλή  μουσική, χορό και αναπαραστάσεις από videoclips της εποχής. Τα 8 εργαστήρια του Φορέα μας παρουσίασαν με πολύ προσεγμένη σκηνοθεσία μια ευρεία γκάμα από μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες.

         Οι εκπαιδευόμενοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους δίνοντας ο καθένας το δικό του μοναδικό στίγμα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομορφαίνοντας την  με το θερμό τους χειροκρότημά , ενώ στο τέλος της παράστασης η συγκίνηση ήταν διάχυτη για το όμορφο  αποτέλεσμα.                    

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: κος. Γιώργος Πεταλωτής -Πρώην Υπουργός & Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Νότια Αθήνα, η κα. Μαρία Κουρή – Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ηλιούπολης, ο κος. Κώστας Σεφτελής- Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης, κος. Σπήλιος Διαβολίτσης-Αντιδήμαρχος Ποιότητας ζωής Αγίου Δημητρίου, κα. Ελένη Καντζέλη - Δημοτική Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, κα. Ρούλα Παληγιάννη-Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίου Δημητρίου, κος. Στέλιος Παπαγεωργίου-Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Αγίου Δημητρίου, κος. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος-Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Αγίου Δημητρίου, κος. Χρήστος Κουκοβίνης-Εκπρόσωπος ΕΣΑμεΑ-ΠΟΣΚΑμεΑ, κα. Κατερίνα Γαρδούνη - Πρόεδρος του Εσωτερικού Τροχού Ηλιούπολης, κος. Σηφάκης Αντώνης – Εκπρόσωπος του Συλλόγου της Ποδηλατικής Κοινότητας.           Ξεχωριστό «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής Ιωάννης Μελισανίδης & η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη, μια από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες της μουσικής εποχής των 90s.

Το Δ.Σ  και το προσωπικό του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς, αλλά και όλο τον κόσμο που στηρίζει  και εμπιστεύεται το έργο μας.  

Ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους!

 

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές