Κοπή Βασιλόπιτας Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 2019

Αρχική / νέα / κοπή-βασιλόπιτας-κεεπεα-ορίζοντες-2019
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Σε γιορτινό κλίμα, με την παρουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πόλης μας, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής,  υποστηρικτών του έργου μας, παλιών και νέων φίλων του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Φορέα μας, στο εστιατόριο τα «Λιθαρίτσια» στη Γλυφάδα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Κέντρου μας, κο. Νικόλαο Ανυφαντή και τους επίσημους καλεσμένους μας και φυσικά το καθιερωμένο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Ακολούθησε η κλήρωση των νικητών της λαχειοφόρου αγοράς και συνεχίστηκε με  πολύ χορό και ζωντανή μουσική.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι : Η κα. Μαρία Νερούτσου - Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Νότιου Τομέα, ο κος. Βασίλης Βαλασόπουλος – Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο κος. Κωστής Παπαδόπουλος- Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Επίτιμο μέλος Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», η κα. Χριστίνα Σερέτη-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κος. Μαρίνος Μπασούρης- Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας, ο κος. Στάθης Ψυρόπουλος - Αντιδήμαρχος Πρασίνου, η κα. Μαρία Κουρή-Αντιδήμαρχος Παιδείας & Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, η κα. Δήμητρα Κορμά - Δημοτική Σύμβουλος, ο κος. Ευάγγελος Κοκκώσης – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, ο κος. Γιώργος Χατζηδάκης – Πρόεδρος της παράταξης «Ηλίου-πολή Μαζί», ο κος. Τάσος Ευσταθίου-Πρόεδρος της παράταξης- «Ηλιούπολη-Πάμε Μπροστά»,  ο κος. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης-Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, η κα. Νέλλη Μπέλκη- Πρώην Πρόεδρος του Εσωτερικού Τροχού Ηλιούπολης, η κα. Τζένη Μακρυκώστα- Εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, η κα. Κυριακή Μαρή- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο κος. Σπήλιος Διαβολίτσης-Αντιδήμαρχος Ποιότητας ζωής & Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αγίου Δημητρίου, η κα. Ελένη Καντζέλη- Δημοτική Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, ο κος. Κώστας Χριστοδουλής-Πρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου, ο κος. Γιάννης Κωστάκης- Χρυσός Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, ο κος. Αχιλλέας Αδαμαντιάδης- Συντονιστής των Συνεργασιών Πόλης και εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Τέλος, το ξεχωριστό «παρών» του έδωσε ο αγαπημένος μας υποστηρικτής Γιάννης Σπαλιάρας με την μητέρα του κα. Ευαγγελία Σπαλιάρα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, όσοι συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλώση, όσοι μας στήριξαν στην λαχειοφόρο αγορά μας συνεισφέροντας με τα όμορφα δώρα τους και όσοι είναι πάντα αρωγοί του οράματος και του έργου του Φορέα μας!

Και του χρόνου!

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές