Παπανικολάου και Μπόγρης προπονήθηκαν με τους αθλητές του One Team από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" , οι οποίοι κυριολεκτικά τους έβαλαν τα γυαλιά!

Αρχική / νέα / παπανικολάου-και-μπόγρης-προπονήθηκαν-με-τους-αθλητές-του-one-team-από-το-κεεπεα-ορίζοντες-οι
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος, 2018

Οι προπονήσεις του ONE Team συνεχίστηκαν με την ομάδα ακόμη πιο ενισχυμένη! Ο παλιός -δεδομένου πως συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα για τρίτη σερί χρονιά-, Κώστας Παπανικολάου και ο «φρέσκος», Γιώργος Μπόγρης, έδωσαν το «παρών» και είδαν τους αθλητές μας από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες να τους βάζουν κυριολεκτικά τα γυαλιά!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού «υποχρεώθηκαν» να σουτάρουν στα… τυφλά, καθώς τα One Team γυαλιά ήταν ειδικά διαμορφωμένα όχι για να βελτιώνουν την όρασή τους, αλλά για να τους την περιορίζουν! Όπως αντιλαμβάνεστε οι περισσότερες προσπάθειές ήταν τραγικά άστοχες, προκαλώντας το γέλιο σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προπόνηση!

Γενικότερα το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν, χωρίς, ωστόσο, να χάνεται η ουσία και ο διδακτικός χαρακτήρας που έχει το πρόγραμμα του ΟΝΕ ΤΕΑM. Στην συγκεκριμένη προπόνηση το… μενού εμπεριείχε πολλά παιχνίδια στόχων με διάφορους συνδυασμούς ασκήσεων, μέσα από τα οποία οι αθλητές μας -υπό την καθοδήγηση πάντα των προπονητών τους, αλλά και των παικτών του Ολυμπιακού- ανέπτυξαν την συνεργασία και την ομαδικότητα.

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές