Πασχαλινό Bazaar Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 2019

Αρχική / νέα / πασχαλινό-bazaar-κεεπεα-ορίζοντες-2019
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 22 Απρίλιος, 2019

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό Bazaar του K.E.E.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» για 8η συνεχόμενη χρονιά, στο «Αthens Metro Mall» στις 19 & 20  Απριλίου 2019.

Πρωτότυπα πασχαλινά καλλιτεχνήματα , υπέροχα στολίδια, ξεχωριστά γούρια, πεντανόστιμα γλυκά, πρωτότυπα σαπούνια , περίτεχνα κοσμήματα και άλλα όμορφα δώρα σε προσιτές τιμές που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" στα θεραπευτικά-παραγωγικά εργαστήρια τους κοσμούσαν τους πάγκους. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική.  Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και την υλοποίηση του, καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σκορπίζοντας χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους.

Το «παρών»  τους έδωσαν πολλοί φίλοι, συμπολίτες καθώς και πρόσωπα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: κα. Μαρία Ανδρούτσου – Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, ο κος. Άγγελος Γαβαλάς – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κος. Σπήλιος Διαβολίτσης – Αντιδήμαρχος Ποιότητας ζωής Αγίου Δημητρίου.

Το ξεχωριστό «παρών»  τους έδωσαν ο πάντα πιστός φίλος και έμπρακτος υποστηρικτής του έργου του Φορέα μας, Γιάννης Σπαλιάρας & ο Ορέστης Τσάνγκ οι οποίοι επέλεξαν τις δημιουργίες των εκπαιδευόμενων μας για τα πασχαλινά τους δώρα !

Οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο Alpha 98,9 Radio και στους Θανάση Πάτρα , Τάκη  Πουρναράκη και Ελένη Τσολάκη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δ/νση του «Athens Metro Mall» και τον κύριο Θάνο Μακρή για την πολυετή του έμπρακτη στήριξη και συνεργασία.
 

Λίγα λόγια για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες":
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και παρέχει τις υπηρεσίες του σε  πάνω από 115 ωφελούμενους. Όραμά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αξιοπρεπής διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους που απευθύνεται το Κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση το έργο του Φορέα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.keepea.gr.  

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές