"Προπόνηση υπο συνθήκες αγώνα"

Αρχική / νέα / προπόνηση-υπο-συνθήκες-αγώνα
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος, 2018

Την Παρασκευή 23/02 , η ομάδα του «One Team»  έφτασε στα βοηθητικά του ΣΕΦ, με τους εκπαιδευόμενους  να δείχνουν μεγάλη χαρά και ανυπομονησία για την προπόνησή τους.

Το  μάθημα περιλάμβανε  δύο σκέλη. Στο πρώτο εκτέλεσαν ασκήσεις αντίληψης και μνήμης και στο δεύτερο σκέλος έπαιξαν για πρώτη φορά ελεύθερο μπάσκετ.

Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπήρξε μια απρόσμενη επίσκεψη! Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας του ’87 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα,  Αργύρης Καμπούρης, έκανε έκπληξη στα παιδιά, τα οποία τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλή αγάπη ακούγοντας  προσεκτικά τις συμβουλές του.

Έπειτα ξεκίνησε ο μεταξύ τους αγώνας «παίζοντας στο ένα καλάθι» ,  όπου άπαντες συνειδητοποίησαν πόση δουλειά χρειάζεται μια ομάδα για να συντονιστεί , να προσαρμοστούν οι παίκτες και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ατομικά και ομαδικά σε έναν αγώνα!  

Κλείνοντας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς εκτός από τη βοήθειά τους στους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η προσφορά τους και στο ONE TEAM είναι πολύτιμη!

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές