Χριστουγεννιάτικο Bazaar K.E.E.Π.E.A. "Ορίζοντες" 2018

Αρχική / νέα / χριστουγεννιάτικο-bazaar-keeπea-ορίζοντες-2018
Ημερομηνία: 
Κυριακή, 23 Δεκέμβριος, 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Bazaar του K.E.E.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» για μια ακόμη χρονιά, στο Αthens Metro Mall στις 21 & 22  Δεκεμβρίου 2018.

Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνήματα , υπέροχα στολίδια, ξεχωριστά γούρια, πεντανόστιμα γλυκά, πρωτότυπα σαπούνια , περίτεχνα κοσμήματα και άλλα όμορφα δώρα σε προσιτές τιμές που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" στα θεραπευτικά-παραγωγικά εργαστήρια τους κοσμούσαν τους πάγκους. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική.  Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και την υλοποίηση του, καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σκορπίζοντας χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους.

Το «παρών»  τους έδωσαν πολλοί φίλοι, συμπολίτες καθώς και πρόσωπα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, με την παρουσία τους μας τίμησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, όπως ο κος. Μαρίνος Μπασούρης- Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας του Δήμου Ηλιούπολης  και ο κος. Μάρκος Βαζαίος. 

Το ξεχωριστό «παρών»  τους έδωσαν ο πάντα πιστός φίλος και έμπρακτος υποστηρικτής του έργου του Φορέα μας, Γιάννης Σπαλιάρας με την μητέρα του, κα. Ευαγγελία Σπαλιάρα!

Τέλος να μεγάλο ευχαριστώ και στο "Open Beyond TV" για την τηλεοπτική κάλυψη!

 

Λίγα λόγια για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες":
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και παρέχει τις υπηρεσίες του σε  πάνω από 115 ωφελούμενους. Όραμά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αξιοπρεπής διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους που απευθύνεται το Κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση το έργο του Φορέα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.keepea.gr.  

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές