Όταν οι εκπαιδευόμενοι…Εκπαιδεύουν!

Αρχική / νέα / όταν-οι-εκπαιδευόμενοι…εκπαιδεύουν
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 6 Δεκέμβριος, 2018

Άλλη μια όμορφη σύμπραξη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2018. Η  ομάδα του εργαστηρίου Χειροτεχνίας του  Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ¨Ορίζοντες¨, επισκέφτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, τα εκπαιδευτήρια ¨Γεωργίου Ζώη¨,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε ζητήματα ισότιμης πρόσβασης, αλληλεγγύης και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Οι μαθητές συζήτησαν με τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους σχετικά με τις δράσεις του κέντρου μας καθώς και για θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία. Στη συνέχεια, οι εκπαιδευόμενοι του εργαστηρίου Χειροτεχνίας ανέλαβαν το ρόλο του εκπαιδευτή και μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους στους μαθητές της ΣΤ Δημοτικού, σχετικά με την παρασκευή χειροποίητων σαπουνιών σε διάφορα σχέδια και χρώματα, δίνοντας μια εικόνα όσων έχουν μάθει στο εργαστήριό τους!

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων ¨Γεωργίου Ζώη¨ για τη θερμή υποδοχή τους και την αμέριστη  στήριξη τους ενισχύοντας οικονομικά το Κέντρο μας!

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές