1η Αθλητική Δράση "Διευρύνουμε τους ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή" με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Αρχική / νέα / 1η-αθλητική-δράση-διευρύνουμε-τους-ορίζοντεςκερδίζουμε-την-ζωή-με-το-σύλλογο-ελλήνων
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 1 Απρίλιος, 2019

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α). «Ορίζοντες» και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών διοργάνωσαν την 1η αθλητική δράση «Διευρύνουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή» στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Στη δράση παρουσιάστηκαν τα εξής αθλήματα:  η ξιφασκία από τη Δήμητρα Μαγκανουδάκη , το τζούντο από τη Μαρία Καραγιαννοπούλου, η κωπηλασία από το Δημήτρη Μούγιο και το χάντμπολ από το Γρηγόρη Χατζατουριάν .  Στο τέλος της εκδήλωσης λειτούργησε  «σταθμός» πλαισιωμένος από τις  Ολυμπιονίκες  υδατοσφαίρισης  , Εύη Μωραϊτίδου & Αγγελική Καραπατάκη και τον αγαπημένο ηθοποιό και φίλο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» Πάνο Βλάχο με κοινές καλλιτεχνικές δραστηριότητες για όλους τους συμμετέχοντες.                                                                          

Την εκδήλωση στήριξε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου. Μαζί με τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες πλαισίωσαν τους «σταθμούς» και συνέπραξαν με τους εκπαιδευομένους από τα ειδικά πλαίσια «ΕΛΠΙΔΑ» & «Τμήμα Α.με.Α Πετρούπολης» καθώς και με τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων 4ο & 6ο Ηλιούπολης και 6ο Αργυρούπολης.  Με την παρουσία τους τίμησαν  την εκδήλωση μεταξύ άλλων οι:    κα. Ρένα Δούρου – Περιφερειάρχης Αττικής, η κα. Ερμίνα Κυπριανίδου-Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, η κα. Μαρία Νερούτσου-Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αττικής, ο κος. Πατσαβός-Περιφερειακός Σύμβουλος Χωρικού Σχεδιασμού & Πολεοδομικών Θεμάτων Περιφέρειας Αττικής, η κα. Βιβή Τσαβαλιά – Εντεταλμένη Περιφερειακός Σύμβουλος για Θέματα Πολιτών με Αναπηρία, ο κος. Βασίλης Βαλασόπουλος- Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο κος. Κωστής Παπαδόπουλος-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης & επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  η  κα. Χριστίνα Σερέτη- Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης, ο κος. Μαρίνος Μπασούρης-Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας του Δήμου Ηλιούπολης, ο κος. Αλέξανδρος Κοντονίκας –Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ, ο κος. Κώστας Καλούδης-Πρόεδρος του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ,  ο  κος. Δημήτρης Καλαντίδης- Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο κος. Χρήστος Κοκκοτίνης- Υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Ηλίου-Πόλις», ο κος. Τάσος Ευσταθίου-Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης με την παράταξη «Ηλιούπολη πάμε μπροστά», η  κα. Ελένη Καντζέλη-Δημοτική Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, ο κος. Σπήλιος Διαβολίτσης - Αντιδήμαρχος Ποιότητας ζωής Αγίου Δημητρίου, ο κος. Τάσος Μπουτίνος-Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού & Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη ζωής», η κα. Αλιμπέρτη Βασιλική-Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη ζωής»,ο κος. Δημήτρης Στεφανίδης - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μελεδώνη» και του Κ.Δ.Α.Π-μεΑ Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια».

Πολύτιμη ήταν η προσφορά της κας. Βούλας Κοζομπόλη-Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του κου. Γιάννη Σπαλιάρα-ηθοποιού για τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική προώθηση της εκδήλωσης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής & του Δήμου Ηλιούπολης και υποστηρικτές της ήταν τα νερά "Βίκος" και τα μπισκότα "Παπαδοπούλου".

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές