4η Συνάντηση Djing & Μουσικής

Αρχική / νέα / 4η-συνάντηση-djing-μουσικής
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 6 Μάρτιος, 2018

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή και με την μουσική!!!

Την Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018  , το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το «DJ Survival», τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν την 4η εκπαιδευτική εκδήλωση, στις όμορφες εγκαταστάσεις της σχολής τους  , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της Dino MFU, John Rous & Antonis Dimitriadis.
Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας διαφορετικής τάξης, να απολαύσουν και να νιώσουν την εξέχουσα οπτικοακουστική διαφορετικότητα αυτής της ξεχωριστής «μαθητικής» αίθουσας! Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της ακουστικής, συνοδεία της εικόνας με τις κάμερες και τους ίδιους στα monitor δημιουργεί ένα «ταξίδι» που διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

 Και επειδή το «DJ Survival» δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει…για ακόμη μια φορά μας εξασφάλισε όχι μια αλλά πολλές εκπλήξεις!!! Οι εκπαιδευόμενοι μας έφυγαν γεμάτοι από δώρα…καθώς το «Cavo Paradiso Club» και το «Bolivar Beach Bar» μας χάρισαν υπέροχες μπλούζες, κολιέ και cd’s με ξεχωριστές μουσικές. Τα δώρα δεν σταμάτησαν εκεί. Οι μελλοντικοί Djs-μαθητές  του «DjSurvival» γνωρίστηκαν με τους «μελλοντικούς Djs» του Κέντρου μας δωρίζοντας τους κι από κάτι σαν επισφράγιση της γνωριμίας και της φιλίας τους.

Η επίσκεψη μας «έκλεισε» με μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη…όταν άνοιξε η πόρτα της σχολής και μπήκαν μέσα οι «Playmen», οι οποίοι ξεσηκώνοντας πραγματικά τους εκπαιδευόμενους μας! Με την μουσική τους κατάφεραν να μας συνεπάρουν,  να μην σταματήσουμε να χορεύουμε ούτε στιγμή και να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!

Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.
Ευχαριστούμε θερμά το «DJ Survival» και τους καθηγητές του, το «Cavo Paradiso Club» , το «Bolivar Beach Bar», τους «Playmen» αλλά και τους καινούργιους φίλους που γνωρίσαμε! Τους ευγνωμονούμε  για την ευαισθησία τους και την διάθεση τους να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές! Μια μοναδική σχέση με τους καθηγητές κι  ένα δημιουργικό χόμπι ξεκινά να «καλλιεργείται» για τους νέους του Κέντρου μας…  

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές