8η Συνάντηση Djing & Μουσικής

Αρχική / νέα / 8η-συνάντηση-djing-μουσικής
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή με την μουσική για 2η χρονιά!!!

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου  2019  , το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το «DJ Survival», τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν την 8η εκπαιδευτική συνάντηση στις όμορφες εγκαταστάσεις της σχολής τους  , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της Dino MFU, John Rous, John Plav & πολλούς άλλους νέους συνεργάτες.

Για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό μάθημα για τους εκπαιδευόμενους  μας,  οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου και την σωστή καθοδήγηση έχουν παρουσιάσει εξέλιξη τόσο στην σκηνική παρουσία και στην απόδοση τους στα decks ως «Djs», όσο και στην αντίληψη του ρυθμού της μουσικής, αποκτώντας μια πιο ολοκληρωμένη μουσική σκέψη.

Η εμπειρία αυτή τους δίνει την δυνατότητα να απολαύσουν και να νιώσουν την εξέχουσα οπτικοακουστική διαφορετικότητα που με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει το «Dj Survival», συντελεί  μοναδικά στους νέους με αναπηρία! Το πρωτόγνωρο συναίσθημα της ακουστικής, συνοδεία της εικόνας με τις κάμερες και τους ίδιους στα monitor δημιουργεί ένα «ταξίδι» που διευρύνει τους ορίζοντες διάθεσης, ψυχολογίας και συμπεριφοράς.

 Για ακόμα μια φορά οι ωφελούμενοι, διασκεδάσαν   με την ψυχή τους και η μουσική έγινε το μέσο για να ονειρευτούν και να αποδράσουν από την πραγματικότητα! Τα μαθήματα DJing & Μουσικής, μέσα από την κατάκτηση μικρών επιτευγμάτων κάθε φορά, ενισχύουν θετικά την αυτοεκτίμηση τους και την αυτοεικόνα τους. Κάθε επίσκεψη είναι πραγματικά για τους νέους μας μια ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τον εαυτό τους.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση και υπάγεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικοποίησης του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την κοινωνική ένταξη και τη συμμετοχή των ωφελούμενων σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένα μοναδικό μέσο που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.

Ευχαριστούμε το  «DJ Survival» και τους καθηγητές του,  για την δοτικότητα τους και την διάθεση τους να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές!

Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο!

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές