Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες" 2017

Αρχική / νέα / Bazaar / χριστουγεννιάτικο-bazaar-κεεπεα-ορίζοντες-2017
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 19 Δεκέμβριος, 2017

Δελτίο Τύπου

Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Bazaar του K.E.E.Π.Ε.Α «Ορίζοντες» για μια ακόμη χρονιά, στο Αthens Metro Mall στις 17&18 Δεκεμβρίου 2017.

Χειροποίητες δημιουργίες από τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου στόλιζαν τους πάγκους,  ενώ εξέχουσα σημασία ανάμεσα στα εκθέματα κατείχε το επετειακό βραχιολάκι που δημιουργήθηκε για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, με στόχο τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και στελέχωσή του, καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σκορπίζοντας χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους.

Το «παρών»  τους έδωσαν πολλοί φίλοι, συμπολίτες καθώς και πρόσωπα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, στις 17 Δεκεμβρίου, στο Bazaar  παρευρέθηκαν οι πρωταγωνιστές από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»: Νίκος Μουτσινάς, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Πούλης, Γιώργης Κοντοπόδης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και η Ντένια Ψηλλιά.

Τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου το «παρών»  τους έδωσαν οι: Ειρήνη Κολλιδά, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Πάνος Αργιαννίδης, Σάρα Εσκενάζυ καθώς και ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Λίγα λόγια για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες":
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Όραμά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αξιοπρεπής διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους που απευθύνεται το Κέντρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", κα.  Ιωάννα Πατσαβού , τηλ : 210.97.66.144

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές