Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού 2019

Αρχική / νέα / εορτασμός-παγκόσμιας-ημέρας-εθελοντισμού-2019
Ημερομηνία: 
Πέμπτη, 5 Δεκέμβριος, 2019

Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού γιορτάσαμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στο Κέντρο μας, που ορίστηκε από τον ΟΗΕ να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου.

Μέσω της φαρμακευτικής εταιρίας «Novo nordisk»  που δραστηριοποιούνται στην καταπολέμηση του σακχαρώδη διαβήτη και άλλων σοβαρών χρόνιων παθήσεων, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια όμορφη εθελοντική δράση με διπλά οφέλη για τον Φορέα μας.

Στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» , πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης: Μια σύγχρονη πανδημία» από τον ιατρό,  κύριο Ευκλείδη Ράπτη, ενώ ταυτόχρονα ένα δίκτυο εθελοντών της εταιρίας επιμελήθηκε, τον καλλωπισμό του προαύλιου χώρου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εθελοντική προσφορά όλους όσοι βοήθησαν στην εκπόνηση της δράσης!!!

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά το χρωματοπωλείο «Τρακαδάς» για τη δωρεά χρωμάτων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε επόμενη δράση,  εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν την άμεση αξιοποίηση τους.

Ο εθελοντισμός στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον, αποτελεί μια βασική ένδειξη προσφοράς  και έκφρασης συναισθημάτων αλληλεγγύης, ενώ συμβάλλει στο αίσθημα του «ανήκειν» κάνοντας μας να αισθανόμαστε περισσότερο σημαντικοί.

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές