Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020.

Αρχική / νέα / κοπή-πρωτοχρονιάτικης-πίτας-2020
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος, 2020

Σε γιορτινό κλίμα, με την παρουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πόλης μας, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής,  υποστηρικτών του έργου μας, παλιών και νέων φίλων του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Φορέα μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων «PANTHEON » στην Αργυρούπολη, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Κέντρου μας, κο. Νικόλαο Ανυφαντή και τους επίσημους καλεσμένους μας και φυσικά το καθιερωμένο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Ακολούθησε η κλήρωση των νικητών της λαχειοφόρου αγοράς και συνεχίστηκε με  πολύ χορό και ζωντανή μουσική.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι : Η κα Μαρία Κουρή, Αντιπεριφερειάρχης  Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Αττικής, η  κα Δήμητρα Νάνου , Αντιπεριφειάρχης Νότιου Τομέα, η  κα Μαρία Ανδρούτσου,  Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου ,η  κα Ελένη Καντζέλη, Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου Αγ. Δημητρίου, ο κος Άγγελος Γαβαλάς Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αγ. Δημητρίου, ο κος Σπήλιος Διαβολίτσης, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Αγ. Δημητρίου, η κα Ευαγγελία Μπάκολη και η κα Ειρήνη Μπολινάκη από την Παράταξη « Πρώτα η Ηλιούπολη», ο κος Ιωάννης Μοσχολιός  Πρόεδρος της ΠΟΣΓΑμεΑ, ο κος Χρήστος Κουκοβίνης εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ, ο κος Νικολάου εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Κατερίνα Γαρδούνη, Πρόεδρος του Inner Wheel Ηλιούπολης, η κα Μαρία Πλοιαρχοπούλου, πρώην πρόεδρος του Inner Wheel Ηλιούπολης, ο κος Αχιλλέας Αδαμαντιάδης, από τις Συνεργασίες Πόλης, ο κος Στέλιος Μαρούλης, Πρόεδρος της ‘Ενωσης Καλλιτεχνών του Δήμου Ηλιούπολης και η Χάλα, εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, όσοι συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, όσοι μας στήριξαν στην λαχειοφόρο αγορά μας συνεισφέροντας με τα όμορφα δώρα τους και όσοι είναι πάντα αρωγοί του οράματος και του έργου του Φορέα μας!

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον αγαπημένο μας φίλο Κώστα Χριστοδουλή που ήταν ο dj της εκδήλωσης και μας διασκέδασε με τις μουσικές του επιλογές.

Και του χρόνου!

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές