Τελευταία συνάντηση DJing & Μουσικής για την 2η εκπαιδευτική χρονιά

Αρχική / νέα / τελευταία-συνάντηση-djing-μουσικής-για-την-2η-εκπαιδευτική-χρονιά
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 17 Μάιος, 2019

Διευρύνουμε τους Ορίζοντες...Κερδίζουμε την ζωή και με την μουσική!!!

Την Δευτέρα 13   Mαϊου  2019  , το Κέντρο μας, σε συνεργασία με το «DJ Survival», τη σχολή μουσικής παραγωγής και DJing πραγματοποίησαν την τελευταία συνάντηση για την φετινή σεζόν στις όμορφες εγκαταστάσεις της σχολής τους  , με εισηγητές τους ξεχωριστούς καθηγητές της Dino MFU, John Plav , John Rous,& Antonis Dimitriadis.

Η επίσκεψη αυτή περιλάμβανε όπως κάθε φορά πολύ μουσική κάνοντας μας να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, να εκφραστούμε μέσα από το τραγούδι, να ονειρευτούμε και να ξεχαστούμε από αυτά που μας προβληματίζουν. Κλείνοντας το μάθημα μας κάναμε τον απολογισμό των όσων αποκομίσαμε από τις μηνιαίες συναντήσεις μας…οι λέξεις «χαρά», «χαμόγελα», «ευγνωμοσύνη», «ονειρεύομαι», «ευτυχία» κυριάρχησαν…

 Η ενέργεια αυτή είναι μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη συμμετοχή τους σε όσο τον δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η μουσική είναι ένας σημαντικός τομέας που διευρύνει τους ορίζοντες, δίνει χαρά και τονώνει την ψυχολογία.

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευόμενους για το κλείσιμο της εκπαιδευτικής χρονιάς καθώς η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα τραγούδησε το υπέροχο κομμάτι «Lose it all» συμπράττοντας με τον αγαπημένο μας Dino MFU και έμεινε ως το τέλος της συνάντησης τραγουδώντας μαζί με τους νέους μας!

Η μέρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι καθηγητές πρόσφεραν ένα υπέροχο  γεύμα στους εκπαίδευόμενους μας στην επιχείρηση του κου. Γιώργου Καπνάκη "ΜΕΛΙ & ΛΑΔΙ" στη Γλυφάδα. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την ζεστή του φιλοξενία.

Ευχαριστούμε θερμά το «DJ Survival» και τους καθηγητές του,  που για ακόμα μια χρονιά μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές, φέρνοντας μας πιο κοντά στα όνειρα μας!

Θα σας έχουμε στην σκέψη μας όλο το καλοκαίρι…περιμένοντας με ανυπομονησία να ξανασυναντηθούμε…

 

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές