Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»

Αρχική / νέα / το-κεεπεα-«ορίζοντες»-στις-εκδηλώσεις-για-τον-εορτασμό-της-«ημέρας-της-αστυνομίας»
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 21 Οκτώβριος, 2019

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε την «Ημέρα της Αστυνομίας» με εντυπωσιακές επιδείξεις από άνδρες της ΕΚΑΜ καθώς και με έκθεση αντικειμένων και φωτογραφικού υλικού που αποτύπωνε το διαχρονικό έργο της. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα οχήματα αντίκες περιπολικό και μοτοσικλέτα και να φωτογραφηθούν στο ελικόπτερο του Σώματος.

Οι εκδηλώσεις έγιναν με την παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριου Οικονόμου

Μέσα από αυτή την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και να ανταλλάξουμε χαιρετισμούς με τους εκπροσώπους, ενός από τους κύριους συμμετέχοντες του έργου μας, του Υπουργείου Εργασίας και συγκεκριμένα την κα Δόμνα Μιχαηλίδου  Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργο Σταμάτη και τον  Αναπληρωτή Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ. Σταύρο Θεοδωρίδη.

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές