Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 2019

Αρχική / νέα / χριστουγεννιάτικο-bazaar-κεεπεα-ορίζοντες-2019
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του K.E.E.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» για 9η συνεχόμενη χρονιά, στο «Αthens Metro Mall» στις 20 & 21  Δεκεμβρίου  2019.

Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνήματα , υπέροχα στολίδια, ξεχωριστά γούρια, επιτραπέζια χειροποίητα παιχνίδια, πεντανόστιμα γλυκά, πρωτότυπα σαπούνια , περίτεχνα κοσμήματα και άλλα όμορφα δώρα σε προσιτές τιμές που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" στα θεραπευτικά-παραγωγικά εργαστήρια τους κοσμούσαν τους πάγκους.

Ξεχωριστή θέση στα εκθέματα κατείχε το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2010, της θεατρικής ομάδας "TOLMO" του Κέντρου μας!!!

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική.  

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και την υλοποίηση του, καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σκορπίζοντας χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους.

Το «παρών»  τους έδωσαν πολλοί φίλοι, συμπολίτες καθώς και ο ηθοποιός-εθελοντής & υποστηρικτής του Κέντρου μας Ευθύμης Ζησάκης, οι οποίοι επέλεξαν τις δημιουργίες των εκπαιδευόμενων μας για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δ/νση του «Athens Metro Mall» και τον κύριο Θάνο Μακρή για την πολυετή του έμπρακτη στήριξη και συνεργασία.
 

Λίγα λόγια για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες":
Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και παρέχει τις υπηρεσίες του σε  πάνω από 115 ωφελούμενους. Όραμά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»,  είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αξιοπρεπής διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους που απευθύνεται το Κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση το έργο του Φορέα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.keepea.gr.  

 

Κατηγορία: 

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές