Οι τηλεοπτικές μας στιγμές

Αρχική / τηλεοπτικές-στιγμές
Σποτ από την εκπομπή 'EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ' 14-01-2018 από το EpsilonTV.

Δελτίο Τύπου

 

Tο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» απευθύνεται σε άτομα με νοητική υστέρηση, διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σύνδρομο Down.Iδρύθηκε απο γονείς ατόμων με Αναπηρία. Λειτουργεί μονάδα εκπαίδευσης 100 ατόμων και έχει αξιόλογη πορεία στο χώρο της ειδικής αγωγής. Φέτος κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας και ο βασικότερος στόχος είναι η δημιουργία στέγης για άτομα με Αναπηρίες.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι για όλους. Για τις οικογένειες που απευθυνόμαστε η ένταξη των ανάπηρων μελών τους στην υποστηριζόμενη διαβίωση είναι ένα παράθυρο στη ζωή. Το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή προϋποθέτει τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης για ανεξάρτητη διαβίωση και ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία.

Ας βοηθήσουμε όλοι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180, Τ.Κ. 163 41, Ηλιούπολη

Τηλ./fax: 210-9766144,

 www.keepea.gr, info@keepea.gr

"Ανοιχτοί Ορίζοντες " μια εκπομπή λόγου και μουσικής που επιμελείται το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α "Ορίζοντες" κάθε Τρίτη 11:00 - 12:00 μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου Sunshine webradio του Δήμου Ηλιούπολης.

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα της εκπομπής "Με Αγάπη" της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, με τη Μαρί Κυριακού, στο κέντρο εδιημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες "Ορίζοντες", που προβλήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2014, απευθείας από την ιστοσελίδα της εκπομπής.

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα της πρωινής εκπομπής "Πρωινό Mou" της τηλεόρασης του MEGA, με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες "Ορίζοντες", που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2013.

Εφημερίδα

Διαβάστε την Εφημερίδα μας

Τηλεοπτικές Στιγμές

Δείτε τις τηλεοπτικές μας στιγμές