Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" 2019

1 / 4
21.12.2019

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του K.E.E.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» για 9η συνεχόμενη χρονιά, στο Athens Metro Mall στις 20 & 21 Δεκεμβρίου 2019. Πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνήματα , υπέροχα στολίδια, ξεχωριστά γούρια, επιτραπέζια χειροποίητα παιχνίδια, πεντανόστιμα γλυκά, πρωτότυπα σαπούνια , περίτεχνα κοσμήματα και άλλα όμορφα δώρα σε προσιτές τιμές που δημιούργησαν οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" στα θεραπευτικά-παραγωγικά εργαστήρια τους κοσμούσαν τους πάγκους.

Ξεχωριστή θέση στα εκθέματα κατείχε το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2010, της θεατρικής ομάδας "TOLMO" του Κέντρου μας!!! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και την υλοποίηση του, καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σκορπίζοντας χαμόγελα στους εκπαιδευόμενους. Το «παρών» τους έδωσαν πολλοί φίλοι, συμπολίτες καθώς και ο ηθοποιός-εθελοντής & υποστηρικτής του Κέντρου μας Efthimis Zisakis , οι οποίοι επέλεξαν τις δημιουργίες των εκπαιδευόμενων μας για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δ/νση του «Athens Metro Mall» και τον κύριο Θάνο Μακρή για την πολυετή του έμπρακτη στήριξη και συνεργασία.

 

Share:

Εκδηλώσεις