ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

1 / 6

Στο εργαστήριο της Τραπεζαρίας του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»γίνεται εκπαίδευση μέσα από τη δημιουργία ποικίλων γλυκών παρασκευών, μερικές από τις οποίες είναι: παστέλια, μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ κτλ.

Οι πρώτες ύλες όπως φρούτα, μέλι, κακάο, αυγά κτλ. είναι άριστης ποιότητας και συντελούν στην εκπαιδευτική και δημιουργική διαδικασία ενώ εξοικειώνουν τους εκπαιδευόμενους με την υγιεινή και την ασφάλεια στον παραγωγικό χώρο.

Share: