Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» με τον Α.Σ."ΘΡΙΑΜΒΟ"

1 / 1
03.12.2021

Δελτίο Τύπου

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" και ο Α.Σ. "ΘΡΙΑΜΒΟΣ" Ηλιούπολης,  ξεκίνησαν τον Οκτώβριο με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μια δημιουργική συνεργασία στοχεύοντας στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της κινητικής συμπεριφοράς, της αυτόβελτίωσης, της ψυχικής ανάτασης και της ευεξίας σε εκπαιδευόμενους της δομής "μέσα" από το Ολυμπιακό Αγώνισμα του ΤΑΕ ΚWΟΝ DΟ. Η έμπειρη προπονητική ομάδα του Συλλόγου, με επικεφαλής τον g.m. Kώστα Καλούδη (8ο Dan ΕΛΟΤ / 7ο Dan WT), ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα ως Διαιτητής στους πρόσφατους Πάρα Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020ne, παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση, στους ωφελούμενους του Κέντρου.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται, δύο φορές την εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις του Α' Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης. Απώτερος στόχος του, η δυνατότητα ενασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρία με το ΤΑΕ ΚWΟΝ DΟ και σε Αγωνιστικό Επίπεδο.

Δικαίωμα στο Όνειρο για διάκριση έχουμε όλοι, ανεξαρτήτως!

Όλοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας, αρκεί να το πιστεύουμε, να το θέλουμε και το πιο σημαντικό, να το προσπαθούμε!

Τίποτα δεν είναι ανέφικτο !

Ευχαριστούμε θερμά τον ΚΦΑ/ Προπονητή TAE KWON DO Ιωάννη Πολίτη (4ο Dan ΕΛΟΤ) για την υπομονή & την επιμονή του, την γυμναστική ομάδα του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», με επικεφαλής την ΚΦΑ Μαρία Κρεούζη, για την στήριξη του προγράμματος και φυσικά τον ΠΑΟΔΗΛ και τον Πρόεδρο του κ. Θέμη Γιαννόπουλο που μας παραχώρησε τον χώρο για την υλοποίηση της εν λόγω αθλητικής δραστηριότητας.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίο, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη γιατί πάντα είναι δίπλα μας όποτε τον χρειαστούμε με περίσσεια Ευαισθησία και Αγάπη.

 

Πατώντας το παρακάτω Link μπορέιτε να δείτε  το βίντεο των υπέροχων προπονήσεων:

https://www.youtube.com/watch?v=xqbV5-0Dmjg

 

Share:

Εκδηλώσεις