Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" & ο Θανάσης Αλευράς συμμετέχουν στον χορό που "γέννησε" η πανδημία

1 / 1
30.07.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά οι εκπαιδευόμενοι του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» αποδέχτηκαν την πρόκληση για τη συμμετοχή τους στο «Jerusalema Dance Challenge» με σκοπό ο Φορέας μας να επισφραγίσει το δυνατό μήνυμα που στέλνει πάντα ο χορός: « πως μπορεί να ενώσει όλο τον κόσμο! »

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Μαρτίου του 2020 από την Αφρική και σταδιακά επεκτάθηκε παγκοσμίως όταν οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους εξ αιτίας της πανδημίας, ένιωθαν απομονωμένοι και καταβεβλημένοι. Έτσι, «γεννήθηκε» η ιδέα ενός χορευτικού που θα μπορούσε να επαναφέρει τη χαρά και το χαμόγελο στα πρόσωπα και στις ψυχές των ανθρώπων.

Γιατροί, νοσηλευτές, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι επαγγελματίες από διάφορες χώρες του κόσμου χόρεψαν στον ρυθμό και τα βήματα του τραγουδιού.

Μαζί μας σε αυτή τη δράση ήταν ο αγαπημένος μας ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, που μετά την ειλικρινή και ολόψυχη εκπροσώπηση μας στο Your Face Sounds Familiar (YFCF), μας τίμησε με τη συμμετοχή του στο χορευτικό μας δρώμενο . Τον ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά και ευελπιστούμε να είναι πάντα στο πλευρό μας!

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες» νιώθει πως με αυτόν τον τρόπο προσφέρει και πάλι την αίσθηση της κανονικότητας στους ωφελούμενούς του δίνοντας τη σκυτάλη στον Ειδικό Πληθυσμό για να μεταφέρει το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Ίρια Σπηλιοπούλου για την εθελοντική δημιουργία του βίντεο καθώς και στην Ιόλη Σπηλιοπούλου για την εθελοντική συμμετοχή της στη δημιουργία της χορογραφίας.

Πατήστε το Link για προβολή του βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=TvLKEMutCGo

Share:

Εκδηλώσεις