ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: " Σ.Υ.Δ. -ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ"

1 / 2
13.05.2021

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», σας προσκαλεί στην Διαδικτυακή Ημερίδα που διοργανώνει στις 10 Ιουνίου 2021 στις 18:00-20:00 , με Θέμα: «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης: Ένα ασφαλές μέλλον για τα Άτομα με Αναπηρία».

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημερώση του κοινού για θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας, οργάνωσης και διαβίωσης των Α.με.Α στις Σ.Υ.Δ, η απενοχοποίηση της οικογένειας σχετικά με την ένταξη του Ατόμου με Αναπηρία, και η επίλυση αποριών & προβληματισμών πάνω σε θέματα που αφορούν στον θεσμό των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. 

Την ημερίδα θα χαιρετήσει ο πρόεδρος του Δ.Σ., κύριος Νικόλαος Ανυφαντής & άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι μας.

Στη συνέχεια τη θεματολογία θα αναπτύξουν οι:  Γιώργος Γκόγκος – Διδάκτωρ Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννα Πατσαβού - Κλινική Κοινωνική Λειτουργός / Διευθύντρια Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Ανοιχτοί Ορίζοντες" & Ιωάννης Δελατόλας – Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής - Συνεργάτης της Σ.Υ.Δ. του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες". 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.keepea.gr, ή το facebook (keepea orizontes) καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( stegi@keepea.gr ) ή στο τηλέφωνο: 211.182.33.96.

 

Share: