Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Εργοθεραπείας

1 / 1
11.11.2019

Την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας, γιόρτασε ο Φορέας μας την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης , η οποία έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Οκτωβρίου. Το Κέντρο μας για ακόμα μια χρονιά την τίμησε με μια ξεχωριστή δράση με το όνομα: «Μυρίζω, γεύομαι, αγγίζω».

Είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με τους μαθητές από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης & το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου όπου μαζί με τους εκπαιδευόμενους μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις να διευρύνουν την όσφρηση τους και να αναζητήσουν μέσω της αφής «χαμένους θησαυρούς». Επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης μας, ήταν η κα. Γλυκύ Έλενα – Programma Leader in BSc (Hons.) Occupational Therapy at Athens Metropolitan College, η οποία ανέπτυξε το θέμα : «Εργοθεραοπεία, επιστήμη του έργου & νοητική υστέρηση».

Το δρώμενο πλαισιώθηκε μουσικά από τον DJ αγαπημένο μας φίλο & υποστηρικτή του Κέντρου μας John Plav. Με την παρουσία τους μας τίμησαν: ο κος Γεώργιος Σταμάτης-Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων , ο κος Χαράλαμπος Αλεξανδράτος – Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών, ο κος Ιωάννης Πούλος- Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης, η κα Δήμητρα Κορμά-Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο κος Ανδρέας Γκούβας- Μέλος του Σωματείου «ΕΡΜΗΣ.

Ξεχωριστό παρών με ενεργή συμμετοχή έδωσαν ο ηθοποιός και υποστηρικτής του Κέντρου μας κος Ευθύμης Ζησάκης καθώς και οι νέοι μας φίλοι το καταπληκτικό συγκρότημα «Vegas».

Share: