Καλοκαιρινή Γιορτή Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ''Ορίζοντες'' 2024

1 / 16
27.06.2024

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου σε εύθυμη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή για το κλείσιμο της εκπαιδευτικής χρονιάς, στον προαύλιο χώρο του Φορέα μας, παρουσία των οικογενειών των ωφελουμένων μας, των εκπαιδευτών και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε μουσικά, θεατρικά, αθλητικά και χορευτικά δρώμενα από τα οκτώ εργαστήριά μας! Οι εκπαιδευόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμη μια φορά.

Στην εκδήλωση, μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, οι εξής επίσημοι προσκεκλημένοι:

Από το Δήμο Ηλιούπολης, ο κος Ψυρρόπουλος Στάθης - Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο κος Βενετσανόπουλος Γεώργιος - Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας, ο κος Καλαρρύτης Χρήστος - Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, η κα Καπίρη Ελένη Αντιδήμαρχος Διοίκησης – Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαφάνειας και ο κος Πούλος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης. η κα Γεωργία Χαρά Γκούβα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε Θέματα ΑμεΑ, η κα Κοντονίκα Μαριάννα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Υγείας και Κοινωνικών Ιατρείων, κος Κόντης Λευτέρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος σε Θέματα Ανακύκλωσης και ο κος Καραβαγγέλης Νικόλαος, Δημοτικός Σύβουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κος Γιάννης Κωστάκης, Παραολυμπιονίκης στο άθλημα της κολύμβησης, ένας αθλητής πρότυπο για όλες και όλους!

Επίσης, ευχαριστούμε τον κο Στέλιο Μαρούλη, Πρόεδρο Καλλιτεχνών Ηλιούπολης για την δωρεά δεκαέξι εικαστικών πινάκων του καλλιτέχνη κου Τζώρτζου, και τον κο Αχιλλέα Αδαμαντιάδη από τις Συνεργασίες Πόλης του Δήμου Ηλιούπολης για την σταθερή του παρουσία.

Από φορείς και σωματεία, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Δημήτρης Στεφανίδης, Πρόεδρος του ΚΔΑΠ «Παναγία Ευαγγελίστρια και ο κος Νίκος Κονδύλης από την Οδύσσεια. Επίσης, παρευρέθηκε ο κος Μαράντας Παναγιώτης, Πρόεδρος του Κέντρου Αυτισμού S.O.S., η κα Πανοπούλου Αγγελική, ταμίας, η κα Γαβριήλη Αλεξάνδρα Διευθύντρια του Κέντρου και η κα Ζώτου κοινωνική λειτουργός.

Την γιορτή μας στήριξαν έμπρακτα με τις ευγενικές χορηγίες, δύο αγαπημένες εταιρίες, η Οικογένεια Στεργίου και η Έξη. Τα αλμυρά και τα γλυκά κεράσματα έγιναν ανάρπαστα! Είναι χαρά μας η αρωγή τους στο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους πολύ και ευχόμαστε να έχετε ένα ξεκούραστο καλοκαίρι!

#amea #autism #summer #supportedliving #specialneeds

Share: