Ο Όμιλος "Cosmedical Clinic" στηρίζει το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"

1 / 6
16.10.2020

Ο όμιλος "Cosmedical Clinic "- ο πιο σύγχρονος Όμιλος Κλινικών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα & οι ιδιοκτήτες του κ. Νατάσα Ντάγιου & κ. Νίκος Κακαρίκος, δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία διοργάνωσαν ένα press event με σκοπό την ενίσχυση του (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) "Ορίζοντες" , προσφέροντας έμπρακτα την αρωγή τους με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Kέντρου μας !

Με ambassador του Ομίλου την αγαπημένη μας Katerina Kainourgiou, που υποστήριξε θερμά αυτή την πρωτοβουλία, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό charity event στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Cosmedical (Ερμού 8, 5ος Όροφος, Σύνταγμα) την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, παρουσία εκπροσώπων του Φορέα μας, όπου κι έγινε επίσημα η παράδοση του σημαντικού ποσού που συγκεντρώθηκε εκείνη τη βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αυτού του υπέροχου Event πραγματοποιήθηκε από τον Υποστηρικτή του Κέντρου μας & Χορηγού Επικοινωνίας, κυρίου Haris Sianidis-real μέσω του Beautiful People PR ! Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη & το ξεχωριστό "παρών" σε αυτό το όμορφο event!

 

Share: