Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ''Ορίζοντες'' ανεβάζει την θεατρική παράσταση ''Ο Μικρός Πρίγκιπας''

1 / 15
08.12.2023

Η θεατρική παράσταση του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ''Ορίζοντες'', με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και εν όψει των Χριστουγέννων, με θέμα «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, του Δήμου Ηλιούπολης .

Όλοι οι εκπαιδευόμενοί μας, ξεδίπλωσαν το θεατρικό τους ταλέντο, δίνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα. Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι εξής επίσημοι προσκεκλημένοι :

Ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και ο νέος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου κος Στέλιος Μαμαλάκης.

 Επιπλέον, από το Δήμο Ηλιούπολης  οι:  δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κα 'Ελενα Καπίρη, κα Δήμητρα Κορμά Γκουτζιάνα, κα Κλειώ Λουλακάκη, κος Χρηστος Καλαρρύτης, κος Νίκος Καραβαγγέλης και κος Λευτέρης Κόντης.

Από την παράταξη «Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη» ο δημοτικός σύμβουλος, κος Μπασούρης Μαρίνος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης.

 Από το Δήμο Αγ. Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κος Βασίλης Κουτσοβασίλης.

Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αλίμου κο Ανδρέα Κονδύλη, οι κυρίες Τάνια Ιωακειμίδου και Anna Myari, όπως και ο κος Νίκος Κατσαντώνης, Ψυχολόγος από το Ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος».

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις κύριες Ελένη και Χριστίνα Γιαννούδη που επιμελήθηκαν εξ ολοκλήρου τα σκηνικά της παράστασης.

Share: