Ποιοί Είμαστε

Κορίνα Τασσοπούλου
Εργοθεραπεύτρια

Η Τασσοπούλου Αικατερίνη – Παναγιώτα είναι Εργοθεραπεύτρια . Αποφοίτησε από το πρόγραμμα εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Queen Margaret της Σκωτίας, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Εργάζεται με παιδιά προσχολικής ηλικίας , εφήβους και ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Νοητική Αναπηρία . Απασχολήθηκε από το 2015 έως το 2018 ως ειδικός παιδαγωγός στο Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων (ΑΛΜΑ).

Έχει εκπαιδευτεί στην «Εφαρμοσμένη ανάλυση της Συμπεριφοράς (ABA)» και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σχετικά με αυτή την προσέγγιση. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε κατασκηνωτικά- εκδρομικά προγράμματα για Άτομα με Αναπηρία . Έχει επιμορφωθεί στη « Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση & διαταραχές αυτιστικού φάσματος», στις «Δυσκολίες Αισθητηριακής Επεξεργασίας », «Εισαγωγή στη σχολική ψυχολογία», «στο messy play» , στη «Ρομποτική, το νέο εργαλείο του θεραπευτή » καθώς και σε ποικίλα σεμινάρια σε θέματα σχετικά με την Ειδική Αγωγή . Τέλος, έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο . 

Από το Σεπτέμβριο του 2018 εργάζεται στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" παρέχοντας εργοθεραπευτικές & αξιολογητικές υπηρεσίες.