Ποιοί Είμαστε

Παρασκευή Δεσύπρη

Κοινωνική Λειτουργός

Η Παρασκευή Δεσύπρη είναι Κοινωνική Λειτουργός.Αποφοίτησε από την Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Πάτρας. 

Έχει εργαστεί με κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού από το 2012 και έχει παρακολουθήσει ποικίλα επιμορφωτικά σεμινάρια που σχετίζονται με την Ειδική Αγωγή. Από το 2013 έχει εθελοντική δράση στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Οργανισμό «Best Buddies»που έχει ως στόχο την υποστήριξη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές.

                                                                                                                                                                

Εργάζεται στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» από το 2015 παρέχοντας ψυχοκοινωνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η Ισμήνη Μουλού είναι Κοινωνική Λειτουργός.   

Αποφοίτησε από την Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Έχει εργαστεί με κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, σε Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης καθώς και σε «Τμήμα Αναδοχής & Υιοθεσίας».Έχει επιμορφωθεί σε  ποικίλα σεμινάρια και συνέδρια που σχετίζονται με την Ειδική Αγωγή και την Ψυχική Υγεία και έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Δυναμική της Ομάδας-Συμβουλευτική Οικογένειας » στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Αθηνών.

Εργάζεται στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» από το 2007 παρέχοντας ψυχοκοινωνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.